Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΦΣ: Από τους “11 φακέλους”… στους “11 συνδυασμούς”!


Στις 24 Ιουνίου καλούμαστε εμείς, οι εκλεγμένοι των Φαρμακοποιών (οι οποίοι επιτελούν ΜΕΓΙΣΤΟ κοινωνικό έργο), να αναδείξουμε το νέο Διοικητικό
Συμβούλιο του Π.Φ.Σ.Όλοι γνωρίζουμε ότι, θα είναι ίσως το πιο σημαντικό Δ.Σ. μετά τη Μεταπολίτευση, γιατί έχει να διαχειρισθεί την βιωσιμότητα του φαρμακείου, απέναντι στην πλήρη Εμπορευματοποίηση της Υγείας και του Φαρμάκου.

Σε μία εποχή που έχουμε την  Φτωχοποίηση και την Απαξίωση της Κοινωνίας, αλλά και την ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ του Συνδικαλισμού (μηδενικό θεσμικό έργο!), θα περίμενε ο καθένας από εσάς, οι φαρμακοποιοί συνδικαλιστές ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σ’ ΕΝΑ ψηφοδέλτιο, με ΚΟΙΝΟ όραμα, την Επιβίωσή μας!

Φαίνεται λοιπόν ότι, εμάς τους Φαρμακοποιούς, μας “κυνηγά” - εκτός από τα Μνημόνια… - και το νούμερο έντεκα (11), μετά τους “11 φακέλους ” που πήγαν στο Υπ. Υγείας και αγνοείται έκτοτε η τύχη τους… ακολουθούν οι “11 συνδυασμοί ” του Π.Φ.Σ. που διεκδικούν την ψήφο σου.

Μέσα από τους 11 συνδυασμούς και τους 80 υποψήφιους που διεκδικούν τις 15 θέσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΦΣ, και τις τρεις θέσεις τακτικών και αναπληρωματικών στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, εσείς (οι εκλέκτορες), καλείστε να επιλέξετε αυτούς που έχουν την δύναμη, την ικανότητα, την όρεξη, αλλά και τη σωφροσύνη να διεκδικήσουν με ομαδικότητα και αποφασιστικότητα την βιωσιμότητα όλων.

“Η ιστορία είναι αμείλικτη: Όπου οι ομάδες (κοινωνικές, συνδικαλιστικές κ.α.) και το κοινό όραμα διαχωρίστηκαν… ΑΠΕΤΥΧΑΝ!”

Σίγουρα, το νούμερο 11 (έντεκα συνδυασμοί) προφέρεται μόνο για ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, αυτήν τη συμβολική “αριθμητική ευκαιρία” που μας παρουσιάζεται, για το καλό του κλάδου.

Αγαπητοί εκλέκτορες,
στις 24 Ιουνίου διεκδικώ την ψήφο σας, μέσα από τους 80 ισάξιους υποψήφιους συναδέλφους, “κατεβαίνοντας” με την ΑΕΣΠ - με επικεφαλής τον Κυριάκο Θεοδοσιάδη - γιατί πιστεύω μέσα από την ιστορία της, την εμπειρία της και το όραμά της, μπορούμε να διεκδικήσουμε την βιωσιμότητα του φαρμακείου απέναντι στα καρτέλ.

Με παρακαταθήκη τη γνώση των παλαιών και την δυναμική των νέων, αλλά κυριότερα την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, είμαι βέβαιος, ΕΙΜΑΣΤΕ βέβαιοι ότι, θα καταφέρουμε τις διεκδικήσεις μας, για τον φαρμακευτικό κλάδο! Το οφείλουμε άλλωστε στη μεγάλη “Οικογένεια των Φαρμακοποιών”, που θέλει “ΕΡΓΑ και ΟΧΙ λόγια…!”.

Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους! Καλή επιτυχία σ’ όλες τις  Παρατάξεις!

Είμαστε, ΕΣΕΙΣ…

Για την ΑΚΙΦ, Στέλιος Καλογερόπουλος

 Υποψήφιος για την Διοίκηση του Π.Φ.Σ., με την ΑΕΣΠ